SKS

Bağış 

Arıyorum İTÜ Gazetesi'ne bağışta bulunarak tamamen gönüllü çalışan üyelerimizi destekliyor olacaksınız. İTÜ'nün geleceğine ışık tutacak ve tarihini korumaya yardımcı olacaksınız.
Bağışınız:
*Bizi finansal olarak bağımsız yapacak. Bu da demek oluyor ki Arıyorum İTÜ Gazetesi'ne, İTÜ'deki bir olay hakkında tamamen özgür bir şekilde yazma olanağı sağlar. Üniversite kampüslerinde gerçekleşen her türlü önemli olay hakkında tüm gerçekliğiyle ve açık bir şekilde yazmamıza olanak verir.
*Tasarım ve raporlama ücretlerine gidecektir. Modern gazetecilik bir kalem ve kağıttan çok daha fazlasıdır. Bir gazetenin hazırlanma sürecinde birçok masraf ortaya çıkmaktadır.
*Farklı kampüslerimizde ve kampüs dışında gerçekleşen çeşitli etkinlikleri takip etmek için ulaşım masraflarına gider.
*Değişen teknoloji ile birlikte yeni doğan ihtiyaçlarımıza gider. Fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı vb. gibi modernleşmemizi sağlayacak cihazlara ihtiyaç duymaktayız.

Bağışınızı İTÜ Vakfı aracılığıyla yaparsanız. Vergiden düşüleceğini bilgilendirmek isteriz. Gerekli dökümanı talep edebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz ya da benzer bir bağışta bulunmak isterseniz gazete@itu.edu.tr adresinden e-posta atabilir ya da 05366802333 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Bağış yaptığınızda bizi haberdar edin!