SKS
Nis 2017
İKZ'17'de Neler Oldu?

İTÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği İTÜ Kariyer Zirvesi, bu yıl “Yeteneğe Dokun” temasıyla 20-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti. Farklı iş alanlarından 100’den fazla şirket; Ayazağa, Maçka, Taşkışla ve Gümüşsuyu yerleşkelerimizde 9 farklı fakültede öğrencilerle buluştu. Etkinlikte 46 öğrenci topluluğu birlikte çalıştı ve görev alan öğrenciler resmi bir ortamda sorumluluk alarak kendilerini de geliştirmiş oldular. Öğrencilere iş ve staj sağlanması açısından büyük bir fırsat olan İKZ kapsamında aynı zamanda mülakatlar, söyleşiler ve sunumlar da yapıldı. Etkinliğin ana sponsoru ise Vestel’di. Siz de önümüzdeki yıl İKZ’de yer almak isterseniz, MED (Merkezi Derslik) binasındaki İTÜ Kariyer Merkezi’ne başvurabilir ya da aktif olarak görev alan öğrenci kulüplerinde yer alabilirsiniz.